Blauwe of toch Bruine ogen

Blauwe ogen of toch Bruine ogen!

Hoe gek is het als je je hele leven dacht te weten dat je bruine ogen hebt. Dan kom je bij mij in de studio en blijkt niets minder waar en heb je plotseling blauwe ogen. Hoe kan dat nu weer zul je denken, Een tijdje geleden had ik Marieke in de studio, ik heb haar regelmatig gezien en ik heb me al heel lang afgevraagd wat nu haar kleurtype zou zijn. Haar ogen zijn heel bijzonder en haar haar is licht gekleurd, met blonde lokken.

profiel

By Betty de Roo

Vandaag was ze in de studio, ze vertelde dat ze hield van de herfstkleuren, daar kleurden haar ogen zo mooi bij. Nou na de kleurtest kon ik haar uit de droom helpen, Marieke haar kleurtype is een donkere lente. 

De verklaring die ik kan geven is dat haar vriend een herfst kleurtype is. Het kan dan voorkomen dat de voorkeur voor herfstkleuren bij haar vriend vandaan komt.

Marieke wist, toen ze aan het begin van het kleuradvies de kaartkleuren uitzocht,  wel precies welke kleuren ze mooi vindt. Dat zijn geen herfstkleuren.  😁

Het bijzondere was ook dat ze bij haar kleding die ze mee had genomen ook een aantal donkere lente kleur kleding had waarvan er zelfs 1 haar favoriet was. 

Zie hieronder de drie kaarten, zonnebloem, papegaaien en klaproos, alle drie donkere lente kleuren en geen herfstkleuren.

“Soms voel je echt zo’n uitdaging, dat had ik dus met Marieke .”

Dit is 1 van de voorbeelden. De laatste tijd krijg ik de een na de andere gast in de studio.  Er wordt gedacht dat ze bruine ogen hebben en daarop wordt hun hele garderobe gebaseerd. Hoe dan zul je denken. Er heeft eens iemand in een kledingzaak gezegd, volgens mij ben je een herfsttype, zomaar uit de lucht gegrepen, maar toch gebeurt het dat daarna alle kleding daarop wordt aangepast. Een vriendin of vriend zegt het, of een ouder heeft het ooit gezegd en is al heel jong begonnen te kleden in herfst kleding,

Wat nu als dit niet klopt en er dus totaal andere kleur kleding nodig is om er goed uit te willen zien. Bruine ogen kunnen bruin lijken maar het niet zijn, zodra er om de Iris een donkere rand zit, er een groene waas over het bruin ligt of er andere kleuren in schemeren, dan kan ik al met 80% zekerheid zeggen dat de ogen absoluut niet bruin zijn. Natuurlijk is het de kleurtest die de doorslag geeft. Uitzonderingen zijn er altijd, en ook deze kom ik in de studio tegen. 

Mijn gast Peter vertelde dat hij steenbruine ogen heeft, is dat ook zo? Nee dus. Hij wist feilloos al voor het kleuradvies de kaarten uit te zoeken die exact matchen met de kleuren in zijn kleurtype. Tot mijn vreugde toverde hij ook een prachtig mooi shirt tevoorschijn wat exact de juiste kleur was. Hij gaf ook toe dat dat shirt hem ook inderdaad erg lekker zat. 

Bekijk de foto maar eens van Peter met de kleur kleding waar hij er op zijn best uit ziet en de foto van een kledingstuk waar hij  er minder mooi in uit ziet. 

Minder mooi

Ik ben gedurende de hele zomer open, wil je ook weten welke kleur ogen je hebt, laat je verrassen tijdens een kleuradvies sessie. Er is nu nog plaats genoeg. 

De sessie is minimaal 3 uur.

Inclusief: kleurtest, uitgebreide uitleg, kleuradvies, voor kleding, make-up,  sieraden , bril en haarkleur, er zijn pruiken in de studio. Ook de meegebrachte kleding wordt besproken. 

Aan het eind de mogelijkheid tot een voor en na foto om het effect te kunnen zien. 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *