De dag na het Kleuradvies………

De dag na het kleuradvies

Je hebt net een kleuradvies gehad en je hebt een kleurenboekje meegekregen vol kleuren die het beste bij je passen. 

profiel

By Betty de Roo

Je hebt net een kleuradvies gehad en een kleurenboekje meegekregen vol kleuren die het beste bij je passen. Tijdens het Kleuradvies zag je al dat de kaarten die je uit mocht kiezen de kleuren hadden die achteraf bij je kleurtype hoorden, mooie truc he? Wat ik al zei:” je kleurtype heeft ook alles te maken met de kleuren in je huis, een bos bloemen die je mooi vindt of de kleur auto waar je je tot aangetrokken voelt.”

Er zitten kleuren in je kleurboekje die je echt heel mooi vindt. Je staat er versteld van hoeveel verschillende tinten een kleur kan hebben, dan heb je het er nog niet eens over dat de ene tint rood je gezicht eruit kan laten zien alsof je 40 graden koorts hebt en onder de dekens in bed ligt en een andere tint rood je een heel fris uiterlijk kan geven.

Je kunt niet wachten om thuis aan de slag te gaan, want wow wat heb je veel gezien en geleerd en je duikt je kledingkast in om te gaan kijken naar de kleuren van je kleding.

“Er zitten kleuren in je kleurboekje die je echt heel mooi vindt. Je staat er versteld van hoeveel verschillende tinten een kleur kan hebben”

Je kunt niet wachten om thuis aan de slag te gaan, want wow wat heb je veel gezien en geleerd en je duikt je kledingkast in om te gaan kijken naar de kleuren van je kleding.

Grappig genoeg zitten er best wel kledingstukken in die in volledig matchen met de kleuren van je kleurtype. Blijkbaar heb je toch wel regelmatig kleding gekocht die goed bij je past. Het grappige is dat je deze kleding regelmatig draagt en je er prettig in voelt.

Je draag je het tot het op de draad versleten is en uit de was moet het meteen weer aan. Dit shirtje en ook die rok waarvan iedereen altijd wil weten waar je dat hebt gekocht om je er dan zo goed uitziet.

Er ligt ook aardig wat kleding onder in de kast op stapels en of achterin. Als je daar je kleurboekje bij houdt combineren de kleuren niet goed bij elkaar. Deze kleuren passen niet bij jouw kleurtype. Achteraf gezien niet raar, want je hebt het vol enthousiasme gekocht, het een keer aangehad en vervolgens is het achter in de kast verdwenen. Op de een af andere manier paste het niet bij je. Je weet nu waarom. Je kreeg wel eens complimentjes over de kleding, mooie blouse of goh dat is een mooie broek, zelf twijfelde je toch wel of je het aan wilde hebben.

Tja en wat nu dat mooie leren jasje, waar je voor gespaard hebt om het te kunnen kopen. De kleur past eigenlijk niet bij je, maar dat jasje is zo leuk! Koste ook best veel. Die lekkere slobbertrui die je zo graag draagt……… Dat deze kleuren niet bij je kleurtype passen betekent niet dat je deze kleuren beter niet meer kunt dragen. Zoals ik al zei, hoef je niet rigoureus je kledingkast om te gooien, begin rustig aan te vervangen als je iets nieuws koopt koop dat dan in de juiste kleur, zoek een sjaal in de juiste kleur bij je trui of zoek een mooie ketting in jouw kleurtype bij je leren jasje en je ziet er tiptop uit.

 

Je zult zien dat shoppen zoveel voordeliger, sneller en gemakkelijker gaat nu je de juiste kleuren weet te vinden.

Je kunt natuurlijk altijd een kleuradvies boeken of een waardebon aanschaffen. Als we dan weer mogen  kun je hem inwisselen, voor een gezellige middag in de studio, je leert een heleboel over kleur en weet uiteindelijk precies hoe het zit, wat je lieveling kleuren zijn, waar je niet van houdt en nog belangrijker waarom dat wel zo is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *