Een mooie Herfst in het vroege voorjaar

Een mooie Herfst in het vroege voorjaar

Ieder herfsttype heeft bruine ogen niet de koele donkere bruine ogen van de wintertypes maar warme zachte bruine ogen. Net zo warm als de warme gloed die op de huid schijnt. Het is net alsof er een lichtje aangaat met de juiste haarkleur en / of kledingkleur.

Vandaag had ik in mijn studio Wendie op bezoek. Wendie vertelde dat ze haar haar verft omdat ze al grijs wordt, de kleur is donkerder dan haar eigen kleur wat begrijpelijk is, het haar bruin verven pakt altijd snel te donker uit. Door de donkere haren met koele uitstraling en ook de donkere kleding, is het voor mij best lastig om de oogkleur te bepalen, de kleur is onbestemd. Ook haar gezicht is erg bleek en onrustig, waardoor ze scheutig is met de foundation.

20220223_174430

Het wordt even een zoekplaatje, tot ik haar de pruik opzet met de mooie herfstkleuren, meteen is daar de warme huid en de mooie warme bruine ogen. Prachtig!  

Mijn vermoeden klopte niet, ze is niet een donkere lente, welnee, Wendie is een geweldig mooie donkere Herfst.  Wat een mooie metamorfose, ze is prachtig.

Ze wist me te vertellen dat ze al eens een kleuradvies heeft gehad, waarbij ze een wintertype met herfstinvloeden werd genoemd. Ze mocht ook wit en zwart dragen. Gelukkig heb ik heel snel kunnen laten zien dat zwart en wit niet de beste kleurkeuze voor haar is. Ze maken te hard, te flets en te bleek en onrustig in haar gezicht. 

Het mooiste wat ze zei was:" gek zeg, nu erger ik me aan de zilverenoorbelletjes, ze moeten toch vervangen worden door goud".

De warme kleurtypes kunnen goud dragen, dit geldt zowel voor de Lente als de Herfsttypes, dit geeft de huid een mooie gouden gloed. 

Ik adviseer haar om zwart en wit als basis te vervangen voor bruin en donkerblauw. Voor haar haarkleur kan ze het beste middenbruin met koper en gouden lokken kiezen, dit zal haar prachtig staan. Verder is het advies om een herfstbos in gedachten te nemen, al deze kleuren zullen perfect staan.

Hier de link naar de Facebookpagina om nog eens het verschil te kunnen zien van de metamorfose.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *