Van mooi naar mooier naar allermooist!

Het kleuradvies

Een kleuradvies is meer dan alleen even een kleur kiezen. Als je in mijn studio, komt heb ik een totaalprogramma van minimaal 3 uur, we maken eerst een praatje met een kop koffie of thee en iets lekkers erbij, dan bespreek ik wat we gaan doen. 

Het wordt een hele zit, want alles komt aan bod. Van kleding en brilkleur tot zelfs je haarkleur en make-up. Er zijn pruiken aanwezig, om eens te passen en te kijken welke haarkleur nu echt het allermooiste is. Bij de kapper is het vaak lastig te zien aan het kleine plukje haar, wat de mooiste kleur is. De meegenomen kleding wordt besproken na de kleurtest, je kunt dan zelf ook feilloos aangeven of de meegebrachte kleding de juiste kleur heeft of juist niet. Bij twijfel gaan we nogmaals voor de spiegel zitten om het kledingstuk te testen. De test geeft ook aan of je zilver of juist gouden sieraden kunt dragen. Je zult zien en ervaren wat de kleuren met je doen die bij je passen. Vooral de uitstraling van de kleuren op de huid en in de ogen is wonderbaarlijk. Je kunt dit ook niet navertellen als je weer thuis bent.  Je hebt zoveel verschillende dingen gezien in de spiegel, van blij naar boos, van akelig bleek naar mooi blank, zelfs je lippen kunnen van kleur veranderen, je ogen kunnen gaan stralen of je zult kringen onder je ogen zien verschijnen, de testen zijn leuk en iedereen ervaart andere dingen, je zult uiteindelijk zien hoe goed je eruitziet zelfs zonder make-up. Je zult er echt niet meer over peinzen om nog andere kleuren te dragen.  

Laat mij je helpen

 • Je hebt moeite om setjes kleding te maken, kast vol maar niets om aan te trekken.
 • Je laat je vaak overhalen om iets te kopen waar je niet achter staat, vaak verdwijnt achter in de kast.
 • Je bent niet altijd zeker of de kleding die je draagt je wel staat, gaat daarbij af op wat de verkoopster in de winkel voor advies geeft.
 • Je hebt al eens een kleuradvies gehad, maar twijfelt of dit het juiste was.
 • Je haarkleur veranderd en je wilt weten wat voor kleur haar het beste bij je past.

Doe er je voordeel mee

 • Het kleuradvies is eenmalig, met de kleuren die bij je passen doe je de rest van je leven.
 • Je kunt voortaan gemakkelijk de juiste kledingkleur vinden en kopen. Scheelt je heel veel tijd.
 • Voordeliger! Gegarandeerd geen miskopen of impuls aankopen meer. Dat scheelt in je portemonai.
 • Je voelt je zekerder en ziet er jaren jonger uit. Verkeerd kleurgebruik weet juist de rimpeltjes en plekjes te voorschijn te toveren die je nu juist niet wilt laten zien.

Hoe bepaal ik je kleurtype

 • De haarkleur, de kleur van de ogen en het type huid bepaalt tezamen de het juiste kleurtype.
 • Door steeds twee kleuren met elkaar te vergelijken en te kijken welke kleur beter past bij de ogen, het haar en de huid en tot hoe donker kunnen we gaan voor de kleur te hard wordt.
 • De kleurverschillen zijn soms echt bijna niet te zien. Toch weet je dankzij de testen precies welke kleur voor jouw de beste is.
 • Van mooi naar mooier naar allermooist!

Welke stijl kleuradvies gebruik ik.

Ik ben opgeleid door Imageproof, ik heb een gedegen opleiding gevolgd en mag mezelf een Imageproof-adviseur noemen.

Ik maak gebruik van een uniek 12 kleurensysteem. Er wordt gebruik gemaakt van de 4 seizoenen, Lente, Zomer, Herfst en Winter. Dit wordt opgebouwd van licht tot donker en van warm naar koel. Het materiaal is helemaal uitgebalanceerd voor de kleurtesten.  Ieder mens is verschillend en zal ook anders reageren op kleuren, uiteindelijk zullen we op het juiste kleurtype uitkomen.  

12 kleurtypes

Een blik in de studio, we zitten nog na te praten, alles ligt uitgespreid op tafel en wordt bekeken.