Over mij

Kleding, kleuren, lappen stof, ze hebben mijn aandacht en het is mijn passie. Ik ben gek op kleur.  Al mijn hele leven kan ik genieten en energie krijgen van kleuren.

Ik heb jaren geschilderd en voel me dan een met de kwast, ik tover de ene na de andere kleur op mijn doek de energie die ik daar van krijg voel ik nog dagen. In de lappenwinkel voel ik me als een kind in de snoepwinkel, ik wil alles voelen, ruiken, ervaren en in me op nemen en ik word altijd erg hebberig van ik kom dan ook zelden met lege handen thuis uit de lappenwinkel. Kleding kopen en maken, mijn grootste hobby, ik dacht altijd dat ik verstand had van kleding en wat me wel of niet zou staan, ik kreeg ook altijd veel complimentjes en velen vroegen mij advies.

Tja, dat was toen, ook toen vroeg ik me vaak af wat dat nou is, dat bij de een die trui of dat jasje zo mooi staat terwijl het bij de ander helemaal wegvalt en flets maakt. Dit werd duidelijk  toen ik hoorde over het fenomeen kleuradvies, ik hoorde wel eens op je bent een zomer, of ik ben een winter. Dat intrigeerde me zo, en vooral toen ik een kleuradvies heb mee mogen maken, nee nog niet eens van mezelf, maar van mijn zus, en joh, wat gebeurde er voor de spiegel, dat had ik nog nooit gezien, ik was verkocht. Ik heb er uiteindelijk mijn beroep van gemaakt. Mijn passie is om jou er mooier uit te laten zien.

Ik ben Betty, ik ga je helpen om gemakkelijker, sneller en voordeliger kleding te kopen, je zult je zekerder voelen en er geweldig uitzien.