Stijladvies

Je eigen stijl en imago, authentiek zijn en jezelf, je “dit ben ik” laten zien. Hoe krijg je dat voor elkaar, er zijn verschillende stijlen. Het vinden van een eigen stijl is best lastig, je kast vol kleding maar niet tevreden met de inhoud. Je hebt het gevoel dat iedereen zich beter kleed dan jij.  Je ontgroeit je tienertijd, wordt moeder en de spijkerbroeken met gaten voelen niet meer goed, hoe kun je dan een nieuwe stijl vinden voor je zelf, weet je het verschil tussen casual en zakelijk, zeker nodig als je op kantoor werkt met klanten.  Veel vrouwen hebben dit probleem, het is erg lastig om kleding te kiezen die goed staat en goed voelt, de geijkte dingen weet je wel, als je lang bent geen streepjes pak aantrekken en als je volslank bent geen streepjes over dwars.

Tja dat weet je allemaal, je hebt al een kleuradvies gehad en al lekker kunnen oefenen met de kleuren in je kleding,  Nu wil je verder 

Maak een afspraak en kom met je  koffer vol kleding naar de studio om samen met mij uit te vinden wat je kleding stijl is en welke kleding je fijn zit en ook goed staat. 

Ik ben een interactief stijl advies aan het maken, ik zet je aan het werk en denk samen met je mee wat je stijl is, je zult merken dat dat meer om het lijf heeft dan alleen je kleding, 

Je leert alles over je goede maat kleding,  te lange mouwen of juist niet, hoelang je rok hoort te zijn, wat “optisch gezien” betekend, welke soort stoffen je het liefste draagt,  of je wel of geen hak  hoort te dragen en zelfs je haarlengte komt aan bod, je mag zelf aan de slag met uniek materiaal en uiteindelijk ga je naar huis met een naslagwerk waarin alles nog eens duidelijk uitgelegd wordt.

 Laten we nog even geduld hebben het stijladvies is binnenkort  ook via Kleurentips te boeken. 

Collage