FAQ en Impressie

 •  Hoe vaak moet ik een kleuradvies doen?
   • Een kleuradvies is eenmalig!
 • Voor wie is een kleuradvies geschikt?
   • Een kleuradvies is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en jong en oud, alleen niet voor onder de 22 jaar.
 • Wat voor kleurtest systeem gebruik je?
   • Ik gebruik het 12 kleurensysteem.
 • Waar worden de kleuradviezen gegeven?
   • Ik geef de kleuradviezen in Heerhugowaard in mijn studio aan huis op de bovenste verdieping. Je moet dan wel 2 trappen op naar boven, lukt dat niet laat het dan weten, er is altijd een oplossing te vinden.
 • Hoeveel personen kunnen tegelijkertijd een kleuradvies krijgen?
   • In mijn studio kunnen er Maximaal 4, mochten er toch meer mensen willen komen, daar kan altijd een oplossing voor gevonden worden.
 • Kan ik achteraf nog met vragen komen, als iets me nog niet duidelijk is?
   • Ja natuurlijk je kunt altijd een berichtje naar mij sturen, of bellen als je nog met vragen zit.
 • Door wie worden de kleuradviezen gegeven?
   • In principe worden de kleuradviezen altijd door mij gegeven, het kan wel eens gebeuren dat ik hulp inroep van 1 van de andere Imageproof adviseurs

Personal Shopevent najaar 2021

Het personal shop event was een echt geweldig en een groot succes zo voor de eerste keer.  Ik heb veel dames teruggezien, die ik voor de spiegel heb gezien, echt zo mooi om te zien hoe ze de adviezen gegeven tijdens het kleuradvies zo goed toepassen, en wat zagen ze er allemaal goed uit, het was echt een feest van weerzien. 

Een shopevent is voor mij een mooie gelegenheid om contact te houden met iedereen die een kleuradvies heeft gehad, ik vond het echt super leuk om iedereen te hebben gezien. Het was genieten van de blije gezichten, de mooie kleding en de vele tevreden dames die blij de deur uit gingen.

De anderhalf uur tijd die ik rekende per aantal klanten was ook echt perfect, er was genoeg tijd om iedereen de aandacht te geven die ik wilde geven. We konden echt lekker bijkletsen, tussen het passen door was er ook nog genoeg tijd voor een hapje en een drankje. Er was voor echt iedereen wat wils, van 30 jr tot 82 jr iedereen kon iets van zijn gading vinden.

De kleding is echt heel exclusief, echte merkkleding van vele Nederlandse merken, zoals.  Juffrouw Jansen, Dreamstar, Numpff, Eva Cajan, Indi en Cold, Red Button. Kortom een prachtige business casual collectie.

Voor komend jaar 2022 komt er weer een shopevent , 13 t/m 15 april, er is dan kleding te koop voor voorjaar zomer. Wil je erbij zijn houd dan de berichtgeving in de gaten en wil je een uitnodiging en alvast op de lijst staan, geeft een email en dan zet ik je er alvast op.

 

Een impressie

Video afspelen