Wat zou ik voor je kunnen doen!

Voorproefje

Al een tijdje zie je de naam van mijn bedrijf voorbij komen. Wat is dat nou KleurenTips, hoor ik je denken.

Wat is KleurenTips en wat doe ik dan? Zonder al veel te verraden kan ik nu al zeggen dat het geld en tijd gaat besparen. Eigenlijk vind je een unieke manier om jezelf een hoop te besparen. Geld, tijd en kleding. Daarnaast ga je er ook nog goed uitzien, krijg je weer sjans en gooi je oude ideeën en sprookjes over boord.

Ik geef kleuradviezen, oké wat houd dat nou in een kleuradvies, en hoe kan ik geld besparen hoor ik je al denken.

Ga eens bij jezelf te rade, heb je wel eens miskopen of hangt er in kast kleding waar je over twijfelt en wat je niet graag draagt. Kun je gemakkelijk setjes maken of juist niet. Sta je ook wel eens zuchtend voor je kledingkast, je hebt een leuk feestje, een kledingkast vol met kleding en toch niets om aan te doen. Heb je al eens een kleuradvies gehad maar je twijfelt over het kleurtype.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik kan je alles vertellen over kleur en hoe je het in je voordeel kunt gebruiken. De kleuren van je kleurenkaart geven je zelfvertrouwen. Doordat je weet welke kleuren bij je passen kun je gemakkelijker en sneller kleding kopen en je weet dat je je juist in die kleuren zoveel beter voelt. Je boort een kracht aan die je niet vermoed hebt.

Een persoonlijk kleuradvies is geen modeverschijnsel.Het heeft zelfs niets met mode te maken, wel met persoonlijkheid. Een kleuradvies kan voor zowel de vrouw als de man een goede investering zijn.

Een kleuradvies doe ik door verschillende kleuren met elkaar te vergelijken, door te kijken naar het verschil in uitdrukking weet ik steeds welke kleur mooier maakt en niet te hard is en juist die nare trekjes laat verdwijnen welke je liever niet wilt zien. Je ziet het zelf, je zit voor de spiegel en ziet wat ik zie, ik help je kijken, ik ga door tot je zelf ook het verschil ziet en weet wat je mooi, mooier en mooist maakt.

Je komt bij mij binnen, en hebt nog geen idee wat je te wachten staat, stap voor stap neem ik je mee door de wereld van kleuren, ik vertel, laat verschillen zien en vergelijk met de kleurlappen, door foto’s te laten zien zie je wat de juiste kleuren doen . Het is een hele reis met aan het eind een thuis komen. Je weet en voelt meteen wanneer het kleurtype bekend gemaakt wordt. Dat zijn de kleuren die je het aller aller mooiste staan.

Voortaan weet je waar je op moet letten, en bespaar je geld en tijd, met de kleurenkaart scan je de winkel, en je weet feiloos waar in de winkel je moet zijn. De rest van de winkel bekijk je niet meer. Die kleuren doen er niet meer toe. Miskopen of impuls aankopen heb je niet meer, daardoor spaar je geld . Ook heb je niet meer zoveel kleding nodig, alle kleuren in je kleurkaart zijn uitwisselbaar en onderling te combineren.

Als je jouw goed kleuren draagt, ziet je huis er fris en gezond uit. Bij een minder geschikte kleur zal je huid vaal en bleek lijken. Ook vallen bij de “verkeerde”kleuren kringen onder je ogen op en zullen er lijntjes en rimpeltjes te zien zijn, terwijl deze nauwelijks opvallen bij de goede kleuren, die ook je ogen doen stralen en je lippen intenser zullen kleuren.

De pret gaat nu beginnen, je spaart tijd en geld uit, ineens wordt jij gezien, en de complimentjes vallen jou toe, je ziet er zo goed uit, ben je verliefd, of op vakantie geweest, niet de kleding maar jij krijgt de complimentjes,

Dat is toch wat we allemaal willen?

Voor de komende maand is mijn agenda nog leeg, ik wacht de corona perikelen af en ga pas weer volop boeken als het ook weer minder wordt met de besmettingen, voor informatie of boeking kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen, een boeking kan altijd gemaakt worden.

Alvast een Tip voor in de schoen of onder de Kerstboom, ik heb waardebonnen deze kunnen ook bij mij afgenomen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *