Welke kleur kleding draag je..

Welke kleur kleding draag je

Heb je ook ooit ergens gehoord dat zwart afkleed, met andere woorden, men kan dan niet zien dat je dik bent. 

Je kent dat wel, je kon altijd eten wat je wilde, hoefde nooit te lijnen, je stopt met roken, krijgt medicijnen of gaat de overgang in en ineens, lijk je dikker te worden.

 

 

Gelukkig is er dan de zwarte wijde top, of de zwarte wijde jurk, legging rekt wel mee en dat kan best, je hebt zwart aan want dat tekent zo goed af. Dit heb je ooit eens ergens gelezen of gehoord. Zwart voelt dan ook veilig, je kunt je er mooi in verbergen.

Ik dacht ooit precies hetzelfde, zoveel verschillende lijnpogingen gedaan en niets hielp ik werd alleen na iedere lijn poging nog zwaarder. Ja ik verlegde wel mijn grens onbewust. Eerst was het onder de 70 kilo blijven, dan onder de 80, 90, 100, tja en toen. ….inmiddels wist ik welke kleuren me mooi stonden want de 120 kilo kwam 2 jaar geleden steeds dichterbij. Dat was in de tijd dat ik al kleuradviezen gaf.  Ik moest iets doen want zo wilde ik niet verder. Ik wilde niet zwaarder worden..  Ik vond een oplossing,  Cure4life.  Met behulp van deze groep mensen ben ik op eigenlijk zeer eenvoudige wijze afgevallen, inmiddels ben ik 45 kilo lichter.

Ik heb nu veel kleding weg gedaan want tot mijn verbazing bevallen sommige kleuren me niet meer, ook de oversized kleding heb ik  uit mijn kast gehaald. Te donker of te wijd wil ik niet meer. Ik heb op mijn kleurkaart 48 kleurstaaltjes dus een andere kleur uitkiezen voor kleding is voor mijn geen probleem.

Je bent afgevallen en nu, ik kan me voorstellen dat met je gewicht ook de donkere wijde kleding de kast uit moet en dat je op zoek gaat naar andere kleuren, leuke kleuren, vrolijke kleuren, geen kleuren die je aan die andere tijd doen herinneren.

Weet je wat voor kleuren bij je passen?  Dat zal een zoektocht worden met ook de nodige miskopen tot gevolg, dan zou een bezoek aan de studio voor een kleuradvies een uitkomst zijn.

Ben je benieuwd welke kleur kleding je mooi staat, je doet stralen en ervoor zorgt dat je voordeliger uit bent in tijd en geld. Maak dan een afspraak en ik zie je dan graag bij mij in de studio.

1 reactie op “Welke kleur kleding draag je..”

  1. Wat een leuke middag bij Betty, met een verrassend kleuradvies. Geen idee wat me te wachten stond, maar zo leuk om te horen wat er wel of niet in de kast , of sterker nog aan ,mijn lijf mag hangen. Bedankt Betty en Clementine voor een super middag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *